Lidt om Rikke-B

Jeg hedder Rikke Eskildsen og er fra '78. Jeg blev uddannet som grafiker i 2003 og har arbejdet som dette lige siden. Jeg elsker at være kreativ, og har siden 2012 haft mit eget firma "Rikke-B", hvor jeg i min fritid laver grafisk opsætning af navnetavler, fødselstavler, stjernetegn, citatplakater, fotocollager, logo, visitkort, brevlinje, brochurer med videre.

Når ikke jeg løser grafiske opgaver, så elsker jeg at være kreativ med andre ting. Jeg hækler f.eks. pyntetæpper, kurve og huer samt laver lidt armbånd i forskellige materialer, som jeg fremstiller under navnet "Handmade by Rikke-B" – se evt. min facebook side her ;O)

Herudover er jeg gift med Brian, og sammen har vi to dejlige børn, Sarah og Alexander … plus en kat :O)

Glæder mig til at hjælpe dig med netop din opgave :O)

Rikke B. Eskildsen

 

Få en RABATKODE på 10%, når du tilmelder dig mit NYHEDSBREV her: